Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară

Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară
Batoanele cu fulgi de ovăz cu scorțișoară ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt de mere, unt, sare și alte câteva ingrediente de la musselman, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Batoane De Proteine Din Fulgi De Ovăz Cu Stafide De Scorțișoară, Batoane De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară De Mere, și Batoane De Brânză Cremă De Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți o tigaie de copt de 8x8 inci cu spray de gătit pentru legume. Tapetați cu folie rezistentă, lăsând o surplombă pe două părți pentru a facilita îndepărtarea barelor din tigaie. Înveliți folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați făina, fulgii de ovăz, zahărul și sarea într-un castron mediu. Se amestecă untul cu o furculiță până se amestecă bine și se formează aglomerări, apoi se întinde jumătate din amestecul de fulgi de ovăz pe fundul tăvii dejucate, apăsând pentru a forma o crustă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Întindeți untul de mere peste crustă și apoi presărați deasupra amestecul de fulgi de ovăz rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, 30-40 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se răcește la temperatura camerei. Folosiți mânere din folie pentru a îndepărta barele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați în pătrate și serviți.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru batoanele cu fulgi de ovăz. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista