Batoane de fulgi de ovăz cu ciocolată și Caramel
Ciocolată și Caramel fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, nuci, ovăz cu gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată Caramel, Batoane De Caramel Cu Ciocolată Cu Fulgi De Ovăz, și Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, lăsând folia să atârne 2 inci peste capetele scurte ale tigaiei. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați toppingul de caramel și 1 lingură din amestecul de tort; pus deoparte. Într-un castron mare bateți amestecul de tort rămas, untul și oul cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 1 minut sau doar până când se sfărâmă. Se amestecă ovăzul, folosind mâinile, dacă este necesar. Rezervați 1 cană amestec de ovăz. Folosind o bucată de folie de plastic pe amestecul de firimituri, apăsați amestecul de ovăz rămas în fundul tigaiei; îndepărtați folia de plastic.
Coaceți 14 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Presărați chipsuri de ciocolată și nuci peste crusta fierbinte.
Stropiți amestecul de caramel uniform peste chipsuri de ciocolată și nuci până la 1/2 inch de margini. Se sfărâmă amestecul de ovăz rezervat deasupra.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Folosind folie pentru a ridica, scoateți barele din tigaie.
Îndepărtați folia. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Magazin acoperit.