Batoane de dovlecei cu glazură de unt rumenită

Barele de dovlecei cu glazură de unt rumenit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, jumătăți de pecan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare includ Batoane de dovlecei cu glazură de unt rumenită, Bare de dovleac cu glazură de unt rumenită, și Bare de dovleac cu condimente portocalii cu glazură de unt rumenită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, praful de copt, sarea și scorțișoara. Se amestecă dovleceii și nucile pecan.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară este maro aurie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o cratiță de 4 litri, încălziți untul la foc mediu până se rumenesc ușor; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră, vanilia și laptele până se omogenizează și se întinde.
Întindeți glazura de unt rumenită pe barele răcite. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Completați fiecare bară cu jumătate de pecan.