Batoane De Ciocolată-Mentă

Batoane De Ciocolată-Mentă
Ciocolata-menta baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 277 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână înlocuitor de ou, extract de vanillan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Ciocolată-Mentă, Batoane M&M Cu Mentă De Ciocolată, și Batoane De Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti stratul inferior, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o ceașcă de măsurare; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și sarea; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați zahărul granulat, înlocuitorul de ou, cana de unt topit, 2 linguri de apă, vanilie, ouă și sirop de ciocolată într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie metalică de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese aproape curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Pentru a pregăti stratul de mentă, combinați zahărul pudră, cupa unt topit și următoarele 3 ingrediente (prin colorarea alimentelor) într-un castron mediu; bate cu un mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
UntUnt
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Întindeți amestecul de mentă peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
MentăMentă
10
Pentru a pregăti glazura, combinați chipsurile de ciocolată și 3 linguri de unt într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 1 minut sau până se topește, amestecând după 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
11
Lăsați să stea 2 minute.
12
Întindeți amestecul de ciocolată uniform deasupra. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Ardei ArbolArdei Arbol
13
Tăiați în 20 de bucăți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista