Batoane de ciocolată cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată
Batoanele cu ciocolată cu unt de arahide fără Gluten, cu glazură de ciocolată, ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 15 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți unt, glazură de ciocolată betty rich & creamy, unt de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Batoane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Gluten, și Batoane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți partea inferioară numai a tăvii pătrate (8 sau 9 inci).
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de biscuiți, untul, untul de arahide, vanilia și oul cu lingura până se formează aluatul moale (aluatul va fi sfărâmicios). Pat aluat în tigaie.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când marginile sunt uscate și maro auriu. Rulați cuțitul în jurul marginii interioare a tigaiei. Se răcește pe grătar aproximativ 1 oră.
Întindeți glazura peste bare.
Tăiați în pătrate, 4 rânduri pe 4 rânduri.