Batoane De Ciocolată Cu Nucă De Cocos Cu 3 Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de ciocolată cu nucă de cocos cu 3 straturi. O porție conține 209 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 73 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, sirop de arțar, cereale de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 5900 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Batoane De Migdale Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, Batoane De Migdale Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Ciocolată Migdale Nucă De Cocos Granola Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați migdalele într-un robot de bucătărie și procesați până se formează o masă fină, doar mai mare decât nisipul. Acum adăugați făina de ovăz, uleiul, siropul și sarea și procesați până când sunt combinate și lipicioase. În cele din urmă, adăugați ceașca de ovăz rulat și procesați până când ovăzul este tocat și aluatul se unește, dar ovăzul are încă un pic de textură. Aluatul trebuie să se lipească între degete atunci când este apăsat între degete. Zdrobiți aluatul uniform în tigaia pregătită. Apăsați aluatul în tigaie uniform, umezind degetele dacă este necesar pentru a preveni lipirea. Neteziți aluatul cu o rolă de patiserie și folosiți vârful degetelor pentru a apăsa marginile până la uniformizare. Faceți câteva găuri cu o furculiță pentru a lăsa aerul să scape.
Coaceți, descoperit, timp de aproximativ 13 minute.
Așezați tigaia pe raftul de răcire timp de cel puțin 10 minute.Pentru stratul mijlociu: într-o cratiță medie, amestecați untul de migdale, uleiul, siropul, vanilia și sarea și încălziți la mediu până când uleiul de cocos este topit și amestecul este neted.
Bateți dacă este necesar.
Se ia de pe foc. Când crusta s-a răcit timp de aproximativ 10 minute, amestecați cerealele crocante de orez în amestecul de unt de migdale și turnați acest amestec deasupra crustei. Neteziți și puneți-l în congelator pe o suprafață plană timp de 40-45 de minute, până când stratul mijlociu este complet solid. În timp ce amestecul îngheață, prăjiți fulgii mari de nucă de cocos (Vezi nota de mai jos). După ce stratul de mijloc este înghețat, scoateți din congelator și ridicați bara. Feliați în 6 rânduri pe verticală și apoi feliați 3 rânduri pe orizontală pentru a face 18 bare mici.
Puneți din nou bare în congelator în timp ce pregătiți toppingul de ciocolată.Pentru toppingul de ciocolată: într-o cratiță, topiți ciocolata și uleiul de cocos la foc mic-mediu. Când jumătate din chipsuri s-au topit, scoateți-le de pe foc și amestecați până se omogenizează complet. Se amestecă nuca de cocos mărunțită.
Scoateți barele din congelator și lingurați o cantitate mică de ciocolată deasupra fiecărei bare. Imediat, presărați fulgi de nucă de cocos prăjiți. Întoarceți barele la congelator până când ciocolata este setată.
Serviți imediat (batoanele se vor topi rapid, așa că nu aș sugera să le păstrați prea mult timp). Păstrați resturile în frigider sau congelator.