Batoane De Cereale Oaty
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten și fără lactate? Batoanele de cereale Oaty ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 118 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cereale de ovăz, zahăr, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane de ovăz cu mere și stafide, Baruri de mic dejun cu zmeură și afine, și Batoane De Cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de 9x13 inch. Într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați împreună zahărul și mierea. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se amestecă untul de arahide până se omogenizează bine. Se amestecă cerealele și, dacă se dorește, se amestecă alunele sărate. Apăsați în tigaia pregătită. Se lasă să se răcească până se întărește, apoi se taie în bare.