Batoane De Cartofi Dulci La Cuptor

Batoane De Cartofi Dulci La Cuptor
Batoanele de cartofi dulci la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 255 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 473 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, boia de ardei, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Rețete similare includ Batoane De Pâine Prăjită Franceză Cu Cartofi Dulci, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Cartof Dulce Copt De Două Ori.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pulverizați o foaie de copt cu Sterilizator de gătit sau ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați uleiul și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați bețișoare de cartofi și amestecați cu mâna pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
4
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Cel mai bine consumat la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista