Batoane De Caramel De Caju Sărate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de Caramel caju sărate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1634 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Caju Cu Caramel Sărat, Caramel Sărat Caju Blondies, și Popcorn De Caju Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. căptușiți o tavă de copt de 13 x 9 inci cu folie. Ungeți folia cu unt. Într-un castron mic, combinați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți împreună untul și zahărul până când sunt pufoase și deschise la culoare, aproximativ 4-5 minute. Bateți în ou, apoi vanilie. Bateți amestecul de făină în două adaosuri, răzuind de fiecare dată părțile laterale ale bolului.
Așezați aluatul în tigaia pregătită. Folosind fie mâini făinoase, fie o bucată de folie de plastic, apăsați aluatul uniform în fundul tăvii de copt unsă.
Lăsați să se răcească la frigider timp de 20 de minute.
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 30 de minute.
Scoateți crusta, dar păstrați cuptorul pornit.
Lăsați crusta să se răcească complet. În timp ce crusta se răcește, faceți umplerea.
Puneți zahărul într-o cratiță antiaderentă la foc mediu.
Lăsați să stea până când stratul inferior de zahăr începe să se topească, apoi începeți să amestecați, continuând să amestecați până când zahărul a devenit de culoare maro deschis și textură netedă.
Se toarnă smântână grea, având grijă să se stropească. Se amestecă constant până când amestecul este din nou neted, aproximativ 5 minute. Reduceți focul și amestecați untul, vanilia și sarea. Luați amestecul de pe foc și amestecați caju.
Se toarnă amestecul în tigaie.
Coaceți timp de 15 minute.
Lăsați amestecul să se răcească cel puțin două ore sau până când este setat. Când este ferm la atingere, tăiați în bare. Barele pot fi păstrate la frigider pentru o tăiere mai ușoară.