Batoane De Caramel De Caju Sărate

Batoane De Caramel De Caju Sărate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de Caramel caju sărate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1634 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Caju Cu Caramel Sărat, Caramel Sărat Caju Blondies, și Popcorn De Caju Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. căptușiți o tavă de copt de 13 x 9 inci cu folie. Ungeți folia cu unt. Într-un castron mic, combinați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți împreună untul și zahărul până când sunt pufoase și deschise la culoare, aproximativ 4-5 minute. Bateți în ou, apoi vanilie. Bateți amestecul de făină în două adaosuri, răzuind de fiecare dată părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați aluatul în tigaia pregătită. Folosind fie mâini făinoase, fie o bucată de folie de plastic, apăsați aluatul uniform în fundul tăvii de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Lăsați să se răcească la frigider timp de 20 de minute.
5
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți crusta, dar păstrați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați crusta să se răcească complet. În timp ce crusta se răcește, faceți umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Puneți zahărul într-o cratiță antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Lăsați să stea până când stratul inferior de zahăr începe să se topească, apoi începeți să amestecați, continuând să amestecați până când zahărul a devenit de culoare maro deschis și textură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
10
Se toarnă smântână grea, având grijă să se stropească. Se amestecă constant până când amestecul este din nou neted, aproximativ 5 minute. Reduceți focul și amestecați untul, vanilia și sarea. Luați amestecul de pe foc și amestecați caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
CajuCaju
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Se toarnă amestecul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Lăsați amestecul să se răcească cel puțin două ore sau până când este setat. Când este ferm la atingere, tăiați în bare. Barele pot fi păstrate la frigider pentru o tăiere mai ușoară.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista