Batoane de brânză cu sos Marinara

Batoane de brânză cu sos Marinara
Brânză bastoane cu sos Marinara ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 130 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bastoane de brânză de usturoi cu Marinara, Bețișoare de pește cu sos Marinara, și Batoane de dovlecei coapte cu crustă de parmezan cu sos Marinara.

Instrucțiuni

1
Tăiați brânza transversal în 4 (1 uncie) felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2
Tăiați fiecare felie pe jumătate pe lungime. Înmuiați bețișoarele de brânză în albuș de ou; dragă în pesmet. Repetați procedura de acoperire o dată, folosind albușul de ou rămas și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
3
Așezați bețișoare de brânză pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Înveliți o cratiță mică cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se pune la foc mediu până se încălzește.
6
Adăugați ardeiul roșu, pătrunjelul și ceapa; se sotează 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii și ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Scoateți bețișoarele de brânză din congelator și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
9
Coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când brânza începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se servește imediat cu amestec de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista