Batoane de brânză cu sos Marinara
Brânză bastoane cu sos Marinara ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 130 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bastoane de brânză de usturoi cu Marinara, Bețișoare de pește cu sos Marinara, și Batoane de dovlecei coapte cu crustă de parmezan cu sos Marinara.
Instrucțiuni
Tăiați brânza transversal în 4 (1 uncie) felii.
Tăiați fiecare felie pe jumătate pe lungime. Înmuiați bețișoarele de brânză în albuș de ou; dragă în pesmet. Repetați procedura de acoperire o dată, folosind albușul de ou rămas și pesmetul.
Așezați bețișoare de brânză pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înghețați 30 de minute.
Înveliți o cratiță mică cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați ardeiul roșu, pătrunjelul și ceapa; se sotează 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii și ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Scoateți bețișoarele de brânză din congelator și acoperiți cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când brânza începe să se înmoaie.
Se servește imediat cu amestec de sos de roșii.