Batoane de brânză cu sos Marinara

Batoane de brânză cu sos Marinara
Brânză bastoane cu sos Marinara ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 130 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bastoane de brânză de usturoi cu Marinara, Bețișoare de pește cu sos Marinara, și Batoane de dovlecei coapte cu crustă de parmezan cu sos Marinara.

Instrucțiuni

1
Tăiați brânza transversal în 4 (1 uncie) felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2
Tăiați fiecare felie pe jumătate pe lungime. Înmuiați bețișoarele de brânză în albuș de ou; dragă în pesmet. Repetați procedura de acoperire o dată, folosind albușul de ou rămas și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați bețișoare de brânză pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Înveliți o cratiță mică cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Se pune la foc mediu până se încălzește.
6
Adăugați ardeiul roșu, pătrunjelul și ceapa; se sotează 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii și ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Scoateți bețișoarele de brânză din congelator și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
9
Coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când brânza începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se servește imediat cu amestec de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista