Batoane De Brânză Cu Cremă De Dovleac
Swirled dovleac-cremă de brânză baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 159 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brownies De Dovleac Cu Cremă De Brânză Învârtită, Cremă De Brânză Învârtită Unt De Migdale Fulgi De Ovăz Ciocolată Batoane, și Batoane De Dovleac Învârtite Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr până se omogenizează. Bateți în 2 ouă, dovleac și 1/3 cană de apă până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Într-un alt castron, amestecați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și nucșoara; se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine.
Întindeți aluatul uniform într - o tigaie de copt de 10 pe 15 inci cu unt și făină.
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți crema de brânză, oul rămas și restul de 1/4 cană de zahăr până se omogenizează.
Aruncați amestecul de brânză cremă în 24 de porții de 1 lingură distanțate uniform peste aluat. Trageți un vârf de cuțit prin umplutură pentru a se învârti ușor în aluat.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când centrul aluatului de dovleac (nu amestecul de brânză cremă) revine la atingere, aproximativ 30 de minute.
Se lasă să se răcească complet în tigaie, apoi se taie în 24 de bare.