Batoane de arahide dulci și sărate
Reteta dulce ' n baruri de arahide sărate ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 10 minute. O porție conține 184 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, caramele, amestec de prăjituri cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de unt de arahide dulci și sărate fără coacere, Bare De Arahide Sărate, și Bare De Nuci De Pin Sărate-Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit (fără făină).
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, 1/2 cană de unt, vanilia și oul până se formează aluatul moale. Apăsați în tigaie.
Coaceți 15 minute sau până când este setat.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți caramelele, 2 linguri de unt și laptele condensat la foc mediu-mic 5 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite.
Se ia de pe foc. Se toarnă cu grijă umplutura peste crusta parțial coaptă; se întinde uniform.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până când umplutura este cu bule. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.