Batoane Cu Unt De Arahide Cu Miere Fără Gluten
Batoanele cu unt de arahide cu miere fără gluten sunt un vegan condiment. Această rețetă servește 24 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite cu miere, zahăr, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Batoane Granola Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide (Fără Coacere, Vegane, Fără Gluten, Fără Soia), Batoane De Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Fără Bile De Unt De Arahide Cu Miere De Coacere: {Fără Gluten Și Lactate} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt tigaie pătrată de 9 sau 8 inci. Într-un castron mare, amestecați cerealele și arahidele; pus deoparte.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți mierea și zahărul doar până la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă untul de arahide până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de cereale în castron; se amestecă ușor până se acoperă uniform. Apăsați ferm în tigaie. Se răcește 15 minute.
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la 30 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topesc și se omogenizează.
Stropiți deasupra barelor.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute până când ciocolata este setată. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.