Batoane cu stafide din fulgi de ovaz

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, batoanele cu stafide cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 36 de porții cu 176 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, zahăr brun, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun la preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane cu stafide din fulgi de ovăz, Batoane cu stafide din fulgi de ovăz și Batoane cu stafide din fulgi de ovăz.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și scorțișoara. Se amestecă smântâna până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ouă; pune totul in tava, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor stafidele. Se răcește la temperatura camerei fără a amesteca.
Între timp, într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază.
Apăsați ferm 3-1/2 căni de amestec de pesmet într-un 13-inch uns. x 9-in. tava de copt.
Se unge cu umplutură de stafide.
Se presară cu restul de pesmet.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Tăiați în batoane. Pune resturile la frigider.