Batoane cu mere caramel
Batoanele cu mere caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 250 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Halloween- ul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită bicarbonat de sodiu, mere tartă, sare și caramele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane de caramel și ciocolată cu migdale , Batoane de covrigi cu ciocolată și caramel și Tort cu mere cu glazură de zahăr brun caramel .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zahărul brun până devine ușor și pufos.
Adăugați făină, ovăz, sare și bicarbonat de sodiu; amesteca bine. Adăugați nuci pecan dacă doriți. Pune deoparte 2 căni. Apăsați amestecul de ovăz rămas într-un 13 inchi neuns. x 9-in. tava de copt.
Pentru umplutură, se aruncă merele cu făină; lingura peste crusta. Într-o cratiță, topim caramelele și untul la foc mic; se stropesc peste mere. Acoperiți cu amestecul de ovăz rezervat.
Coaceți la 400° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește înainte de a le tăia în batoane.