Batoane cu cremă de brânză și dovleac
Batoanele cu cremă de brânză și dovleac ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă conține 20 de porții, cu 172 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1331 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanilie, condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 47% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă cu crumble de afine și frișcă de brânză , Batoane cremoase cu ciocolată și dovleac și Batoane proteice cu ovăz, dovleac și banane .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, combinați firimiturile de biscuiți și zahărul; adăugați untul. Apăsați pe fundul unei forme de copt de 33 cm x 23 cm, unsă cu spray de gătit. Acoperiți și dați la frigider timp de cel puțin 15 minute.
Într-un bol mare, bateți crema de brânză și zahărul până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați dovleacul, făina, condimentele pentru plăcintă și vanilia.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică doar până se omogenizează.
Coaceți la 160°C timp de 35-45 de minute sau până când centrul este aproape întărit. Lăsați să se răcească pe un grătar de sârmă timp de 1 oră. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Tăiați cheesecake-ul în 20 de batoane; puneți deasupra fiecare jumătate de nucă.