Batoane Chex de arahide și ciocolată fără Gluten, fără gluten

Gluten-Free de arahide și ciocolată Chex barele de la Chex ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, arahide, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Rețete similare includ Batoane Chex de arahide și ciocolată fără Gluten, fără gluten, Batoane Granola Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide (Fără Coacere, Vegane, Fără Gluten, Fără Soia), și Batoane De Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan).
Instrucțiuni
Unt de jos și părțile laterale ale 9-inch pătrat pan, sau spray cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați cerealele și arahidele.
În cratița de 1 litru, încălziți siropul de porumb și zahărul la foc mediu, amestecând constant, doar până la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă untul de arahide până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de cereale în castron, amestecând până se acoperă uniform. Se amestecă bomboanele. Apăsați ferm în tigaie. Se răcește 1 oră.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Depozitați ușor acoperit.