Batoane bogate de Cheesecake
Rețeta Rich Cheesecake Bars poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Pentru 14 cenți per porție, obțineți un desert care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 106 calorii. Mergeți la magazin și luați ou, zahăr de cofetă, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake Rich Chocolate, Rich Caramel Cheesecake și Rich No Bake Cheesecake.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de prăjitură, untul și oul până se omogenizează bine.
Răspândiți într-un 9-in uns. tava patrata de copt.
Într-un castron mic, bate crema de brânză, zahărul de cofetă și oul până se omogenizează; se întinde uniform peste aluat.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake în meniu? Încercați să combinați cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.