Batata Nu Shak (Curry De Cartofi)

Batata Nu Shak (Curry De Cartofi)
Batata nu Shak (Curry de cartofi) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, chimenul măcinat, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Batata Nu Shak (Curry De Cartofi), Batata Nu Shak (Curry De Cartofi), și Prăjituri De Cartofi Cu Umplutură De Ton (Batata Charp).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Prăjiți semințele de chimen, semințele de muștar, Semințele de fenicul și ardeii roșii din chile în ulei până când semințele încep să se împrăștie. Se amestecă pulberea de asafoetida în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și turmericul; gătiți și amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați roșia și fierbeți până când roșiile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Presărați chimenul măcinat, coriandrul și ardeiul roșu măcinat peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
5
Îndoiți cartofii în amestec până când sunt acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Se toarnă apa în tigaie; condimentează cu zahărul și sarea. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Sosul ar trebui să fie frumos îngroșat. Dacă nu, adăugați o linguriță de făină de naut pentru a o îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Garnisiți cu cilantro pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista