Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads
Bastoanele de porumb din sudul Fast Breads ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 128 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bastoane De Porumb Din Sud, Crumpetele Fast Breads, și Fast Breads' Bottoms-Up Pinwheels Scorțișoară-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 425 buc.F. Pregătiți o tigaie grea de porumb cu 7 deschideri.
Într-o tigaie mică, topiți untul cu 1 linguriță de ulei. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria Generos deschiderile tigaiei cu amestecul de unt-ulei.
Încălziți tigaia la cuptor timp de 5 minute în timp ce amestecați aluatul.
Într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați zeama, oul și restul de 1 lingură de ulei și folosiți o lingură mare pentru a amesteca aluatul încet doar pentru a combina ingredientele. Veți vedea niște bucăți mici; este în regulă.
Scoateți tigaia din cuptor și lingurați aproximativ 2 linguri de aluat în fiecare deschidere. Aluatul se va umple până la jantă.
Coaceți până când blaturile se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul unui băț de porumb iese curată, aproximativ 15 minute. Fundul bastoanelor de porumb va fi rumenit.
Lăsați să se răcească în tigaie pe o grătar timp de 5 minute. Folosiți un cuțit mic și ascuțit și degetele pentru a slăbi marginile bețișoarelor și scoateți cu grijă bețișoarele din tigaie în raft. Nu întoarceți tigaia cu susul în jos pentru a elibera bețișoarele de porumb, deoarece le-ar putea cântări și le poate rupe.
Batoanele de porumb pot fi coapte cu o zi înainte, acoperite și lăsate la temperatura camerei. Pentru a servi, Preîncălziți cuptorul la 275 -14° și reîncălziți bețișoarele, neacoperite, până se încălzesc, aproximativ 10 minute.