Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads

Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads
Bastoanele de porumb din sudul Fast Breads ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 128 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bastoane De Porumb Din Sud, Crumpetele Fast Breads, și Fast Breads' Bottoms-Up Pinwheels Scorțișoară-Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 425 buc.F. Pregătiți o tigaie grea de porumb cu 7 deschideri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mică, topiți untul cu 1 linguriță de ulei. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria Generos deschiderile tigaiei cu amestecul de unt-ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți tigaia la cuptor timp de 5 minute în timp ce amestecați aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați zeama, oul și restul de 1 lingură de ulei și folosiți o lingură mare pentru a amesteca aluatul încet doar pentru a combina ingredientele. Veți vedea niște bucăți mici; este în regulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți tigaia din cuptor și lingurați aproximativ 2 linguri de aluat în fiecare deschidere. Aluatul se va umple până la jantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți până când blaturile se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul unui băț de porumb iese curată, aproximativ 15 minute. Fundul bastoanelor de porumb va fi rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească în tigaie pe o grătar timp de 5 minute. Folosiți un cuțit mic și ascuțit și degetele pentru a slăbi marginile bețișoarelor și scoateți cu grijă bețișoarele din tigaie în raft. Nu întoarceți tigaia cu susul în jos pentru a elibera bețișoarele de porumb, deoarece le-ar putea cântări și le poate rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește cald.
10
Batoanele de porumb pot fi coapte cu o zi înainte, acoperite și lăsate la temperatura camerei. Pentru a servi, Preîncălziți cuptorul la 275 -14° și reîncălziți bețișoarele, neacoperite, până se încălzesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista