Bastoane De Porumb În Stil Sudic

Bastoane De Porumb În Stil Sudic
Bastoanele de porumb în stil sudic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Un amestec de ulei vegetal, lapte degresat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bastoane De Porumb Din Sud, Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads, și Porumb Cremă În Stil Sudic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați laptele, uleiul și albușul de ou; adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Înveliți 4 forme dintr-o tigaie de porumb din fontă cu spray de gătit și puneți-le în cuptor timp de 3 minute sau până când sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Scoateți tava din cuptor; lingură aluat uniform în 4 forme, umplând fiecare trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista