Bas întreg la grătar cu măsline, ceapă și anghinare

Basul întreg la grătar cu măsline, ceapă și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 549 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă, crenguțe de oregano, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Biban de mare cu roșii și măsline, și Biban de mare întreg prăjit cu cartofi și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar în aer liber la înălțime medie(aproximativ 375 de metri cubi F până la 425 de metri cubi f).În timp ce grătarul se încălzește, pregătiți frigarui: filetați un număr egal de anghinare pe 2 frigarui. Infilați o cantitate egală de ceapă pe încă 2 frigarui, lăsând aproximativ 1/4 inch de spațiu între bucăți. Infilați un număr egal de măsline pe restul de 2 frigarui.
Ungeți frigaruile peste tot cu ulei vegetal; pune deoparte. Feliați lămâile în jumătate, rezervând una dintre jumătăți pentru pește.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Ungeți părțile tăiate ale celor 3 jumătăți de lămâie rămase cu ulei.
Așezați lămâile pe grătar cu fața tăiată în jos, acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar și lămâile sunt ușor înmuiate, aproximativ 3 până la 4 minute.
Se scoate pe o foaie de copt sau pe un vas mare și se lasă deoparte.
Așezați toate frigăruile pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți, răsturnând o dată, până când măslinele sunt ușor zbârcite și anghinarea are urme de grătar, aproximativ 6 minute. Continuați să gătiți ceapa până când sunt ușor carbonizate și înmuiate, încă aproximativ 3 minute.
Transferați pe foaia de copt sau vasul mare cu jumătățile de lămâie și lăsați să se răcească ușor.Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați toate măslinele, anghinarea și ceapa de pe frigarui, tăiați în zaruri medii și transferați într-un castron mediu. Strângeți sucul din 2 jumătăți de lămâie la grătar peste legume, adăugați oregano și cimbru și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Tăiați restul de lămâie la grătar în 4 bucăți.
Așezați toppingul de legume și bucățile de lămâie într-un loc cald sau acoperiți cu folie. Reduceți căldura grătarului la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 400 de metri cubi F) și pregătiți peștele.Pentru pește: feliați subțire jumătatea de lămâie rezervată, fără grătar. Clătiți interiorul și exteriorul peștelui în apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează generos interiorul peștelui cu sare și piper. Umpleți crenguțele de cimbru și oregano și feliile de lămâie în interior. Frecați exteriorul peștelui cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.Frecați din nou grătarele cu ulei vegetal.
Așezați peștele pe grătar și acoperiți grătarul. Gatiti pana cand jumatatea de jos a pestelui este opaca pana la capat si pielea de jos este crocanta, aproximativ 9 minute. Folosind o pereche de clești pentru a ține peștele închis, răsturnați cu grijă peștele folosind o spatulă plată și gătiți până când a doua jumătate este opacă până la capăt și pielea este crocantă, cu aproximativ 9 minute mai mult.
Se scoate într-un vas mare de servire și se servește cu toppingul rezervat și bucățile de lămâie la grătar.