Bas negru întreg cu ghimbir și Scallions

Întregul bas negru cu ghimbir și Scallions ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 186 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sos de soia, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Aburite Cu Ghimbir Și Scallions, Bas cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions, și Bas cu dungi sălbatice cu Scallions și salată de ierburi.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. puneți vasul de copt în tigaia de prăjire.
Clătiți peștele și uscați-l, apoi frecați-l în interior și în exterior cu sare.
Se transferă în vasul de copt și se presară cu benzi de scallion (alb și verde pal) și ghimbir.
Se amestecă sosul de soia și zahărul până se dizolvă zahărul, apoi se toarnă peste pește.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului de copt. Ungeți o foaie mare de folie rezistentă, apoi folie de cort (cu ulei în jos) peste pește și sigilați bine în jurul tigaiei de prăjire. Transferați cu grijă tigaia în cuptor și coaceți până când peștele este doar gătit, 30 până la 35 de minute.
În timp ce peștele se coace, tăiați suficiente verdeață de scallion în diagonală în felii foarte subțiri pentru a măsura 1/2 cană (restul de rezervă pentru o altă utilizare).
Chiar înainte de servire, scoateți folia din pește și presărați cu verdeață de scallion.
Încălziți wok la foc mare până când o perlă de apă se vaporizează instantaneu.
Turnați ulei în jurul părții wok, apoi înclinați wok pentru a învârti uleiul, partea de acoperire și încălziți până la fumat.
Se ia de pe foc și se toarnă imediat ulei peste verdeață de scallion și pește.
Peștele poate fi preparat (dar nu aburit) cu 6 ore înainte și răcit, acoperit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.