Basul negru cu năut, scoici și Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 725 calorii. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, usturoi, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Cârnați și scoici cu năut, și Scoici Chorizo pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.