Bas Fumuriu-Picant
Basul afumat-picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, usturoi granulat, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Bas Fumuriu-Picant, Bas Cu Dungi Picante, și Unt Picant-Bas Aburit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare până la mare. Puneți un platou în cuptor pentru a se încălzi.
Combinați toate condimentele într-un castron mic. Scorați pielea peștelui cu mai multe semne de hash superficiale folosind un cuțit foarte ascuțit. Condimentați peștele pe ambele părți cu multă sare și piper, după gust și frecați ambele părți cu condimente.
Adăugați uleiul în tigaia fierbinte și gătiți peștele în 2 loturi, până când este ferm, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați fileurile pe platoul cald.
Se servește cu pene de lămâie și se ornează cu pătrunjel sau arpagic.