Bas cu dungi sălbatice cu Fondue de roșii

Wild Striped Bass cu fondue de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, file de bas cu dungi, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi sălbatice arse cu salvie de roșii " fondue, Bas Cu Dungi Sălbatice Prăjite, și Wild Striped Bass în Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înfășurați usturoiul în folie și coaceți timp de 30 de minute, până se înmoaie.
Se lasă să se răcească, apoi se strecoară usturoiul într-un bol. Se amestecă Salvia; se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șalota și gătiți la foc mic până se înmoaie, 2 minute.
Adăugați roșiile, untul și pasta de usturoi-salvie și gătiți la foc moderat până când roșiile își eliberează lichidul, 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul vegetal. Condimentează basul cu sare și piper și adaugă în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea se rumeneste, 4 minute. Întoarceți fileurile și gătiți până când sunt albe, 2 minute.
Serviți peștele cu fondue de roșii.