Bas cu dungi la grătar cu prune și Papilote de cartofi-ciuperci

Gratar bas dungi cu prune și Papillotes cartofi-ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 401 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, cartofi fingerling, prune rotunde purpurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Umplute Cu Ciuperci Prăjite, Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, și Bas Cu Dungi La Grătar.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Preîncălziți cuptorul la 50
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, sărată, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. Curățați cartofii și înjumătățiți-i pe lungime.
Scoateți patru foi de pergament sau folie de 20 pe 14 inci.
Întindeți cantități egale de cartofi și ciuperci pe jumătate din fiecare foaie. Într-un castron mic, amestecați tamari cu oțetul și 1 lingură de ulei de măsline.
Stropiți peste cartofi și ciuperci și condimentați cu sare și piper. Îndoiți foile peste legume și sertizați pentru a sigila, dacă folosiți pergament; dacă folosiți folie, pliați marginile pentru a sigila pachetele.
Transferați papilotele pe 2 foi de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până la sfârâit.
Stropiți fileurile de bas cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline, presărați rozmarinul și condimentați cu sare și piper.
Stropiți prunele cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline. Grătiți basul la foc mare până când este carbonizat frumos și tocmai gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Grătiți prunele, tăiate cu fața în jos, până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați fileurile de bas și prunele pe farfurii. Puneți un papillote pe fiecare farfurie și deschideți-l, turnând cartofii, ciupercile și orice sucuri. Ferește-te de aburul fierbinte.
Se servește garnisit cu năsturel.