Bas cu dungi la grătar cu prune și Papilote de cartofi-ciuperci

Bas cu dungi la grătar cu prune și Papilote de cartofi-ciuperci
Gratar bas dungi cu prune și Papillotes cartofi-ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 401 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, cartofi fingerling, prune rotunde purpurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Umplute Cu Ciuperci Prăjite, Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, și Bas Cu Dungi La Grătar.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, sărată, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se scurge și se lasă să se răcească. Curățați cartofii și înjumătățiți-i pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Scoateți patru foi de pergament sau folie de 20 pe 14 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Întindeți cantități egale de cartofi și ciuperci pe jumătate din fiecare foaie. Într-un castron mic, amestecați tamari cu oțetul și 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
TamariTamari
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Stropiți peste cartofi și ciuperci și condimentați cu sare și piper. Îndoiți foile peste legume și sertizați pentru a sigila, dacă folosiți pergament; dacă folosiți folie, pliați marginile pentru a sigila pachetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Transferați papilotele pe 2 foi de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până la sfârâit.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Stropiți fileurile de bas cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline, presărați rozmarinul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
BassBass
9
Stropiți prunele cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline. Grătiți basul la foc mare până când este carbonizat frumos și tocmai gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Grătiți prunele, tăiate cu fața în jos, până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
BassBass
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați fileurile de bas și prunele pe farfurii. Puneți un papillote pe fiecare farfurie și deschideți-l, turnând cartofii, ciupercile și orice sucuri. Ferește-te de aburul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
BassBass
11
Se servește garnisit cu năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista