Bas cu dungi fript cu ulei de ghimbir-Scallion

Bas cu dungi fript cu ulei de ghimbir-Scallion
Fript bas dungi cu ulei de ghimbir-Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 266 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de sparanghel prăjit, suc de lămâie, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Aburite Cu Ghimbir Și Scallions, Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați scallions, ghimbir, usturoi și ardei roșu. Într-o cratiță, încălziți uleiul până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă uleiul fierbinte peste amestecul de scallion și se amestecă sucul de lămâie, sosul de soia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Periați fileurile pe ambele părți cu o parte din uleiul de scallion. Aranjați pe o tigaie pentru pui de carne cu pielea în jos; se fierbe până se fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Transferați fileurile în farfurii; lingurați puțin ulei de scallion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se servește cu sparanghelul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista