Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake

Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake
Ginger-Miso Striped Bass în bulion de ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 531 calorii, 37g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $9.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miso, panko, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bas cu dungi cu bulion de var, Bas cu dungi cu bulion de var, și Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime.

Instrucțiuni

1
Bateți 2 căni de apă și 2 linguri de miso roșu în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red MisoRed Miso
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați ciupercile shiitake și fierbeți la foc mediu până când ciupercile sunt moi, aproximativ 5 minute. Se amestecă blaturile de ceapă verde închis și PAL. Se acoperă pentru a se încălzi și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
3
Între timp, amestecați 2 linguri miso roșu, partea albă tocată de ceapă verde, 2 linguri ulei vegetal și ghimbir proaspăt tocat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ceapa VerdeCeapa Verde
Red MisoRed Miso
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați fileuri de bas cu dungi cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Bas Cu DungiFile De Bas Cu Dungi
Sare și PiperSare și Piper
5
Întindeți amestecul de ghimbir pe 1 parte a fileurilor de bas, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
BassBass
6
Presărați panko peste partea acoperită a fileurilor; apăsați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
7
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal în tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați fileuri în tigaie, acoperite cu partea în jos și saut până la maro și crocant, aproximativ 3 minute. Întoarceți fileurile și sotati-le până când sunt fierte, aproximativ 3 minute. Împărțiți bulionul de ciuperci shiitake și ciupercile shiitake între 2 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
CiuperciCiuperci
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
9
Așezați 1 file de pește în centrul fiecărui bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Presărați coriandru proaspăt tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
11
Auto
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista