Bas cu dungi cu salsa de piersici

Striped bas cu salsa piersic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 233 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare de masă, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Grill-ul: bas dungi cu salsa prăjită, Bas cu dungi cu Salsa Verde și legume prăjite mediteraneene, și Bas Cu Dungi Cu Salsa Verde Și Legume Prăjite Mediteraneene.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas puțin adânc, amestecând până când sarea de mare și zahărul se dizolvă; adăugați pește.
Lăsați să stea 20 de minute.
Scurgere; pat pește uscat.
Pregătiți focul de cărbune într-un demaror de coș; lăsați cărbunii să ardă timp de 15 până la 20 de minute sau până când flăcările se sting. Se toarnă cu grijă cărbuni fierbinți din starter și se îngrămădesc pe o parte a grătarului. Înveliți grătarul grătarului cu spray de gătit; puneți grătarul pe loc peste cărbuni.
Combinați piersicile, șalotele, sucul și uleiul într-un bol mediu; amestecați 1/8 linguriță de sare de masă.
Presărați restul de 1/4 linguriță sare de masă și piper uniform peste pește. Înveliți ușor peștele cu spray de gătit.
Așezați peștele, cu pielea în jos, la foc direct pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 2 minute. Întoarceți peștele și deplasați-vă la căldură indirectă; grătați 12 minute sau până la gradul dorit de coacere. Se amestecă menta în amestecul de piersici.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."