Basul cu dungi cu Rețetă de gust de măsline-migdale este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 15 porții. O porție conține 80 de calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, frunze de pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Rețetă De Ton La Grătar Cu Gust De Măsline, și Gust de lămâie, migdale și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, pulsați pătrunjelul, măslinele, migdalele, sucul de lămâie și coaja și 2 linguri de ulei până se toacă grosier, de 3 sau 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți lingurița rămasă de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.Condimentează peștele cu linguriță fiecare sare și piper. Gatiti pana se rumeneste si opac pe tot parcursul, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Serviți cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)