Bas cu dungi cu Rețetă de gust de măsline-migdale
Basul cu dungi cu Rețetă de gust de măsline-migdale este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 15 porții. O porție conține 80 de calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, frunze de pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Rețetă De Ton La Grătar Cu Gust De Măsline, și Gust de lămâie, migdale și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, pulsați pătrunjelul, măslinele, migdalele, sucul de lămâie și coaja și 2 linguri de ulei până se toacă grosier, de 3 sau 4 ori.
Încălziți lingurița rămasă de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.Condimentează peștele cu linguriță fiecare sare și piper. Gatiti pana se rumeneste si opac pe tot parcursul, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.