Bas cu dungi coapte cu sare cu ierburi și lămâie
Basul cu dungi coapte cu sare cu ierburi și lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 480 calorii, 85g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $10.44 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Dacă aveți la îndemână lămâie, lămâie, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), Bas Cu Dungi Coapte Cu Sare, și Bas cu dungi cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Transferați peștele la cuptor și coaceți până când sarea devine aurie ușoară, 35 până la 40 de minute. Folosind partea din spate a unei linguri, crăpați ușor crusta de sare pentru a expune peștele; îndepărtați sarea rămasă și transferați-o pe un platou de servire.
Serviți imediat cu remoulade.