Baruri Florentine

Baruri Florentine
Această rețetă servește 35 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 228 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ou plus un gălbenuș de ou, miere, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Florentine Cookie Baruri, Florentine Cookie Baruri, și Gatiti cartea: baruri Florentine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, smântână unt sărat cu 1/2 cană zahăr până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt SăratUnt Sărat
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați oul și gălbenușul de ou și bateți pentru a combina. Adăugați treptat făină și amestecați bine (aluatul va fi foarte moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Se transferă într - o făină de 16 pe 11 in. hârtie pergament. Cu un sucitor înfăinat, rulați aluatul la aceeași dimensiune ca pergamentul. Tăiați orice surplomă, apoi transferați aluatul (pe pergament) într-o tigaie mare cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor (lăsați cuptorul pornit) și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați untul nesărat, rămânând 1 1/4 căni de zahăr, miere și smântână. Gatiti amestecul, amestecand frecvent, pana cand Inregistreaza 250 pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
BomboaneBomboane
CremăCremă
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați migdalele, stafidele, caisele și cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
CireșeCireșe
MigdaleMigdale
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Folosind o spatulă, întindeți ușor toppingul cald peste turtă scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Coaceți până când toppingul este caramelizat și migdalele se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor; în timp ce este încă cald, tăiați în 2-in. pătrate. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista