Baruri De Lămâie De Paște
Paștele Lemon Bars este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 157 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Paste Căpșuni Baruri, Delicioase Baruri Magice De Paște, și Ooey Lipicioasă Pecan Baruri Pentru Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-un castron mediu, amestecați împreună migdalele, 3/4 cană de zahăr, 1 ou și albușuri de ou.
Răspândiți uniform în partea de jos a unui vas de copt de 9x11 inch.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este uscat.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 6 ouă, 3 căni de zahăr, amidon de cartofi și suc de lămâie până când sunt bine amestecate și netede.
Se toarnă peste crustă și se întoarce la cuptor.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când centrul barelor nu mai apare lichid. Se răcește peste un suport de sârmă și se taie în bare cât este încă cald. Toppingul de lămâie va fi acum în partea de jos, așa că inversați tigaia pe o farfurie pentru a îndepărta barele și serviți.