Baruri de biscuiți pentru moara de vânt

Baruri de biscuiți pentru moara de vânt
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Windmill Cookie Bars ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 267 de calorii . Această rețetă servește 15 și costă 32 de cenți per porție. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 18% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt rulourile de moară de vânt umplute cu fructe , prăjiturile cu moară de vânt, alias Speculoos Cookies (opțiune fără nuci) și Magic Cookie Bars | Șapte bare de straturi .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Se bate galbenusul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite
1 1/3 Cani De Apa De Cocos1 1/3 Cani De Apa De Cocos
1/4 Cană Plus 1-1/2 Lingurițe De Lapte Integral1/4 Cană Plus 1-1/2 Lingurițe De Lapte Integral
Pepperoni, OptionalPepperoni, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
2
Combinați făina, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu; se adaugă treptat la amestecul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
2 Recipiente (16 Uncii) Glazură De Căpșuni2 Recipiente (16 Uncii) Glazură De Căpșuni
3
Apăsați într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Se bate usor albusul; ungeti peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
4
Se presară migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
5
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar timp de 5 minute; tăiate în bare. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Ciocolată Semidulce2 Bucăți De Ciocolată Semidulce
2 Mini-marshmallows2 Mini-marshmallows
Pachet Chipsuri De Ciocolată în Miniatură, împărțitPachet Chipsuri De Ciocolată în Miniatură, împărțit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cookie Bar în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista