Baruri Congo

Baruri Congo
Congo baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 34 de cenți pe porție. Un amestec de praf de copt, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Baruri Congo, Baruri Congo, și Baruri Congo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul și zahărul într-un bol mediu de amestecare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați ouă, făină, praf de copt, sare, ciocolată și nuci pecan; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
CiocolataCiocolata
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
3
Se amestecă amestecul într - o tigaie jellyroll unsă de 15 x 10 x 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie; se taie în bare de 3-x 2-inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista