Barramundi crescut la fermă prăjită cu fenicul și portocală

Barramundi crescut la fermă prăjită cu fenicul și portocală
Barramundi crescut la fermă prăjită cu fenicul și portocală este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați barramundi cu piele crocantă cu salată de fenicul de citrice, Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cu Cardamom Portocaliu, și Fenicul Prăjit Cu Salată De Portocale Și Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de fenicul în mici grelecăldură peste căldură medie-înaltăpână când parfumat și începândsă se rumenească. Folosind râșnița de condimente, măcinați grosier semințele de fenicul CU1 1/2 lingurițe sare grunjoasă. Faceți înainte: se poate face sare de Fenicul2 zile înainte. Acoperiți și depozitați latemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
SareSare
FeniculFenicul
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Radeți fin suficient portocalcoaja de la 1 portocala pentru a măsura1 1/2 lingurite; pus deoparte. Folosindcuțit mic ascuțit, tăiați coajași miez alb din 3 portocale.Lucrând peste castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente de portocale în castron. Strângeți suficient suc din restul de 2 portocale pentru a măsura 1/2 cană. Faceți înainte: coaja de portocală, segmentele și sucul pot fi făcute cu 4 ore înainte. Acoperiți separat; lăsați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
3
Poziția 1 rack în treimea superioară și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Perie marefoaie de copt cu ulei.Aruncați fenicul feliat, 1 1/2 lingură ulei, 1 linguriță sare de fenicul și 1/2 linguriță coajă de portocală în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
FeniculFenicul
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Transferați pe foaia pregătită, răspândind uniform. Prăjiți feniculpe raftul de jos până când începeți săînmoaie, aproximativ 8 minute.
6
Între timp, periați maretigaie de prăjire mică cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Se amestecă 2 linguri de ulei, 1 lingurițăcoaja de portocale și usturoiul în castron mic. Dacă folosiți file de pește cupiele, așezați pielea cu fața în jos în tigaieși periați blatul cu amestec de coajă portocalie. Dacă utilizați 4 fileuri fără piele,periați ambele părți cu orangepeelmixture și puneți-le în tigaie, distanțându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
UsturoiUsturoi
PortocaliuPortocaliu
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați pește CU1 linguriță sare de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PeștePește
SareSare
9
Se amestecă fenicul; aranjați portocalesecțiuni în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
10
Transferați feniculîn raftul superior al cuptorului și așezați peștelepe raftul inferior. Prăjiți până când peștele este doar opac în centru și feniculul este fraged, cu aproximativ 13 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Transferați peștele pe platou; cortcu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Așezați aceeași tigaie peste 2 arzătoare; se încălzește la căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se adaugă șalotă; se amestecă până lademestecător, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
14
Adăugați suc de vin și portocale; fierbeți,răzuind bucățile rumenite pe partea de jos a tigaiei, până când se reduce la 1/2 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Whiskin Rămas 1 lingura de ulei.Condimentează sosul cu 1/2 lingurițăsare de fenicul, adăugând mai mult după gustdacă se dorește. Aranjați fenicul șiportocale în jurul peștelui pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SosSos
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
16
Se toarnă sosul peste, se presară cufrunze conservate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista