Bare De Zmeură

Bare De Zmeură
Bare de zmeură ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 25 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, ouă, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Bare De Zmeură, Bare De Zmeură, și Bare De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în 1/2 cană de unt răcit tăiat în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Se amestecă până se formează firimituri grosiere. Se amestecă ouăle, câte 1, în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
5
Adăugați laptele și amestecați până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
6
Întindeți aluatul în tigaie, apăsând cu degetele pentru a acoperi uniform fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Întindeți dulceața deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
8
Pregătiți toppingul, într-un castron de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se amestecă împreună zahărul și 1/4 cană de unt topit. Se amestecă nuca de cocos și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
10
Răspândiți deasupra stratului de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
11
Coaceți până când toppingul este ușor rumenit, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Tăiați în bare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista