Bare De Turtă Dulce-Caramel
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Barele de turtă dulce-Caramel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 45. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată de brutar, ghimbir măcinat, caramele și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pentru Bare De Plăcintă Cu Dovleac Caramel Cu Crustă-Turtă Dulce, Baruri și cadouri Gooey cu caramel de turtă dulce, și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi; pulverizați cu spray de gătit. Bateți amestecul de tort, ghimbirul, untul și oul cu mixerul până se omogenizează. (Aluatul va fi rigid.) Apăsați 2/3 din aluat pe fundul tăvii pregătite.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc ușor. Între timp, caramelele cu microunde și laptele în vasul cu microunde la 3 până la 3-1/2 min. sau până când caramelele sunt complet topite și sosul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut.
Stropiți sosul de caramel peste stratul copt în tigaie. Rezervați 2 Linguri. ciocolata tocata; presărați restul peste sosul de caramel. Zdrobiți aluatul de turtă rămas peste desert.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet.
Cuptor cu microunde ciocolată rezervată în castron cu microunde la 30 sec. la 1 min. sau până se topește complet, amestecând la fiecare 30 de secunde; stropiți peste desert.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie înainte de a tăia în bare.