Bare De Ovăz Super Banane
Barele de ovăz Super Bananan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 149 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 6372 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Go Dairy Free necesită sare, nucă de cocos, ulei de cocos și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Batoane De Ovăz Super Bananan, Batoane De Ovăz Super Scorțișoară Raisin Bananan, și Batoane De Ovăz Cu Unt De Arahide Super Chewy Cu Ciocolată Fără Coacere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți și ungeți un vas de copt de 8 x 8.
Într-un castron mediu de amestecare, combinați ovăzul, agavele sau mierea, uleiul și vanilia. Scurt deoparte.
Într-un castron mic, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Scurt deoparte.
Revenind la bolul de amestecare, amestecați oul, banana și nuca de cocos, până când totul este bine combinat. Amestecați amestecul de făină rezervat (din moment ce foloseam făină de ovăz fără gluten, nu eram îngrijorat de supra-amestecare. Aveți grijă să nu amestecați prea mult dacă utilizați o făină pe bază de grâu).
Aluatul va fi puțin gros.
Întindeți-l uniform în vasul de copt uns și introduceți-l în cuptor timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească complet înainte de tăiere. Poate fi păstrat la frigider dacă vă plac refrigerate (eu fac).