Bare De Nuci Suedeze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de nuci suedeze. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 30 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, migdale măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Data și piuliță putere baruri, Chewy fructe și nuci Granola Baruri, și Baruri De Tort În Vizită Suedeză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pregătiți o tigaie de copt de 9 x 9 x 2 inch căptușind fundul fie cu hârtie cerată, fie cu hârtie pergament. Ungeți hârtia.
Separați ouăle și rezervați albusurile. Bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă și se triplează în volum.
Adăugați zahărul încet, bătând până când este foarte gros. Îndoiți încet în nuci și extrageți. Bateți albușurile de ou până se înțepenesc, dar nu se usucă. Împingeți-le în amestecul de gălbenușuri.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți timp de o oră sau până când ați terminat. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce și se îndepărtează hârtia. Se răcește complet.
Tăiați după cum este necesar.