Bare De Ghimbir Cu Lămâie

Bare De Ghimbir Cu Lămâie
Lemon Ginger Bars este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 24. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bare de ghimbir, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Cheesecake Cu Lămâie-Ghimbir, Bare De Cheesecake Cu Lămâie De Ghimbir, și Bare de ghimbir-lămâie cu Streusel de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați un suport la nivelul mediu al cuptorului și preîncălziți la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Amestecați făina, zahărul, ghimbirul măcinat și praful de copt într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Topiți untul la foc mediu și adăugați imediat la ingredientele uscate; folosiți o spatulă mare de cauciuc pentru a amesteca până la un aluat neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Adăugați oul, ghimbirul cristalizat, mierea și coaja de lămâie și bateți energic pentru a face un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Răzuiește aluatul în tigaia pregătită și folosește palma mâinii pentru a-l apăsa uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți barele până când sunt bine crescute, ferme și ușor aurii, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
În timp ce batoanele se coc, folosiți o mică spatulă de cauciuc pentru a bate zahărul cofetarilor și sucul de lămâie împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Adăugați apă, 1/2 linguriță odată, dacă este prea groasă pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
9
De îndată ce barele sunt coapte, așezați o tăietură pe tigaie și folosiți mănuși de cuptor pentru a inversa barele fierbinți pe placă.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți tigaia și hârtia și turnați imediat glazura de lămâie pe bare; folosiți o mică spatulă metalică offset pentru a o întinde uniform. Se va seta pe măsură ce barele se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Folosiți o riglă pentru a marca, apoi tăiați pătrate de 2 inci.
12
Servire: aranjați barele pe un platou—glazura este uscată, astfel încât să poată fi stivuite. Depozitare: Păstrați barele într-un recipient din tablă sau plastic, cu un capac etanș între foile de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista