Barele de ghimbir ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 255 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bare De Ghimbir, Bare de migdale și ghimbir, și Bare De Dovleac-Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Puneți zahărul brun, untul și melasa împreună într-un bol cu o lingură până când amestecul este cremos și combinat bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Melasă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă ghimbirul, ouăle și extractul de vanilie. Într-un castron separat, combinați făina universală, făina integrală de grâu, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă 1/4 din amestecul de făină în amestecul de unt la un moment dat, încorporând fiecare adăugare înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Extract De Vanilie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Ghimbir
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute.