Bare de fructe uscate și nuci glazurate
Fructe uscate glazurate și bare de nuci este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 45 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână afine, unt, jumătăți și bucăți de caju și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Pui glazurat cu fructe uscate și păstârnac, și Batoane Cu Fructe Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Într-un castron mare, se amestecă ingredientele crustei cookie până se omogenizează bine. Apăsați aluatul în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți marmelada de portocale la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe 3 până la 4 minute, amestecând frecvent, până se îngroașă ușor. Se amestecă ingredientele de umplere rămase până se amestecă bine.
Răspândiți uniform peste crusta de biscuiți.
Coaceți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când marginile sunt maronii aurii și umplutura este setată. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.