Barele de dovleac înghețate necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Dacă aveți scorțișoară măcinată, coajă de lămâie, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bare De Afine Cu Dovleac Mat, Bare De Dovleac Mat De Arțar, și Cremă De Brânză Mată Baruri Dovleac.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Se amestecă oul, albușurile de ou, dovleacul, uleiul și apa până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Transfer la un 11-in. x 7-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până la pufos. Bateți în zahărul cofetarilor, vanilia și coaja de lămâie. Bare de îngheț. Se răcește timp de 15 minute înainte de tăiere. A se păstra la frigider.