Bare de dovleac cu condimente portocalii cu glazură de unt rumenită

Bare de dovleac cu condimente portocalii cu glazură de unt rumenită
Bare de dovleac cu condimente portocalii cu glazură de unt rumenit este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ulei vegetal, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare de dovleac cu glazură de unt rumenită, Mini Cupcakes cu prăjituri cu ciocolată cu unt rumenit glazură de condimente de dovleac-octombrie #ImprovChallenge, și Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu scurtare; ușor făină (sau pulverizați cu spray de copt cu făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți ingredientele barei cu mixerul electric la viteză mică, răzuind bolul ocazional, până la umezire. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 23 până la 27 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți untul la foc mediu, amestecând continuu, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră, vanilia și suficient lapte până se omogenizează și se întinde. Întindeți imediat glazura peste barele răcite. Dați la frigider aproximativ 15 minute sau până când este setat. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Dacă doriți, garnisiți fiecare bară cu bandă de coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista