Bare De Caise-Portocalii
Bare de caise-portocaliu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 270 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica toate scop făină, migdale, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Pâine Scurtă De Caise-Portocale, Bare De Caise, și Bare De Nuci De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. F (165 C) aliniați o tigaie de 9 cm 9 cu pergament. Dacă faceți jumătate de lot,utilizați o tigaie de pâine de 9 de 5 inci.
Combinați conservele și sucul de portocale; Set aside.In un bol mic de amestecare, se năruie până pasta de migdale și a pus deoparte ca well.In un castron mare de amestecare, bate împreună unt, zahăr și extract de migdale. Cu mâna, amestecați făina și sarea.Scoateți 1 cană din amestecul de făină și adăugați în castron cu pastă de migdale.
Se amestecă împreună pentru a forma topping.
Adăugați migdalele feliate.Apăsați amestecul de făină rămas în fundul tăvii căptușite.
Întindeți deasupra amestecul de caise/portocale. Se sfărâmă făină/pastă de migdale / amestec de migdale peste umplutură.
Coaceți aproximativ 1 oră la 325 grade F.