Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos

Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos
Bare de caise-Caramel-nucă de cocos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 36. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 121 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, nucă de cocos, topping de caramel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos, Batoane De Macadamia Cu Caramel De Caise, și Batoane De Nucă De Cocos Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, puneți migdalele. Acoperiți; procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați făină, zahăr și unt. Acoperi; proces; folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
În partea de jos a tigaiei de 13x9 inci, apăsați uniform jumătate din amestecul de firimituri (aproximativ 2 1/2 căni).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
În castron mediu, amestecați conservele, toppingul de caramel și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se întinde peste amestecul de firimituri până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Presărați amestecul de firimituri rămas uniform peste amestecul de caise până la marginile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista