Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos
Bare de caise-Caramel-nucă de cocos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 36. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 121 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, nucă de cocos, topping de caramel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos, Batoane De Macadamia Cu Caramel De Caise, și Batoane De Nucă De Cocos Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, puneți migdalele. Acoperiți; procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când se toacă fin.
Adăugați făină, zahăr și unt. Acoperi; proces; folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
În partea de jos a tigaiei de 13x9 inci, apăsați uniform jumătate din amestecul de firimituri (aproximativ 2 1/2 căni).
În castron mediu, amestecați conservele, toppingul de caramel și nuca de cocos.
Se întinde peste amestecul de firimituri până la 1/2 inch de margini.
Presărați amestecul de firimituri rămas uniform peste amestecul de caise până la marginile tigaiei.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.