Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos

Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos
Bare de caise-Caramel-nucă de cocos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 36. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 121 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, nucă de cocos, topping de caramel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos, Batoane De Macadamia Cu Caramel De Caise, și Batoane De Nucă De Cocos Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, puneți migdalele. Acoperiți; procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați făină, zahăr și unt. Acoperi; proces; folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
În partea de jos a tigaiei de 13x9 inci, apăsați uniform jumătate din amestecul de firimituri (aproximativ 2 1/2 căni).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În castron mediu, amestecați conservele, toppingul de caramel și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se întinde peste amestecul de firimituri până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați amestecul de firimituri rămas uniform peste amestecul de caise până la marginile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista