Bare De Caise-Afine-Nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bare de caise-afine-nuci. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de caise, unt, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bare De Afine-Caise, Bare Sănătoase De Caise De Afine, și Bare De Granola Cu Caise-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia pătrată de 9 inci.
Puneți amestecul de pâine într-un castron mare. Cu blender de patiserie sau furculiță, se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați oul; se amestecă bine. Rezervați 1 cană amestec pentru topping. Apăsați amestecul rămas uniform în fundul tăvii unse.
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele de umplere; amestecați ușor pentru a amesteca (nu rupeți crema de brânză).
Întindeți umplutura uniform pe bază. Cu degetele, zdrobiți amestecul rezervat și presărați uniform peste umplutură; apăsați ușor.
Coaceți la 177°.timp de 30 până la 35 de minute sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește 1 oră sau până se răcește complet.
Tăiați în bare. A se păstra la frigider.