Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bare de caise-afine-nuci. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de caise, unt, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bare De Afine-Caise, Bare Sănătoase De Caise De Afine, și Bare De Granola Cu Caise-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia pătrată de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți amestecul de pâine într-un castron mare. Cu blender de patiserie sau furculiță, se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați oul; se amestecă bine. Rezervați 1 cană amestec pentru topping. Apăsați amestecul rămas uniform în fundul tăvii unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele de umplere; amestecați ușor pentru a amesteca (nu rupeți crema de brânză).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți umplutura uniform pe bază. Cu degetele, zdrobiți amestecul rezervat și presărați uniform peste umplutură; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Coaceți la 177°.timp de 30 până la 35 de minute sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește 1 oră sau până se răcește complet.