Această rețetă servește 24. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 239 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, dovleac, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane De Brânză Streusel Cu Mere Fără Gluten, Pumpkin Pie Streusel Batoane (fără gluten, 100% cereale integrale), și Batoane Slabe De Cheesecake Cu Dovleac Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort și nucile pecan. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați în unt până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 cană amestec pentru topping. În partea de jos a tigaiei de 13x9 inci, apăsați amestecul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ingredientele rămase; bate până se omogenizează bine.
5
Se toarnă peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Se presară cu topping rezervat.
7
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.